Bez cukru Vege Bez laktozy Bez glutenu Baton liofilizowany z polskich jabłek bezglutenowy 10 g BESTSELLER
Baton liofilizowany z polskich jabłek bezglutenowy 10 g
PRODUCENT:
Celiko
MARKA:
PRODUCENT
MARKA
Kod kreskowy
5900038003019
Twoja cena netto
OPIS PRODUKTU
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji –  techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach.  Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Aby zobaczyć szczegóły takie jak: skład, sposób użycia, dane logistyczne itp.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń. Zdjęcie ma charakter informacyjny. Rzeczywisty wygląd produktu może się różnić od prezentowanego na zdjęciu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ewentualne zmiany w wyglądzie produktu dokonane przez Producenta.