Linia naturalnych syropów od reVito!

Poznaj ekologiczną linię naturalnych syropów roślinnych, będących najzdrowszą alternatywą dla białego cukru. Płynna, kremowa konsystencja, zamknięta w nowoczesnej butelce robi wrażenie i zapewnia wygodne użytkowanie. Syropy są bardzo wydajne i mają szerokie zastosowanie, a to czyni całą linię jeszcze bardziej atrakcyjną. Wszystkie sześć, skrupulatnie dobranych smaków świetnie sprawdza się zarówno do słodzenia napojów, jak i dodatek do przeróżnych deserów.

Syrop daktylowy powstaje w 100% z ekologicznych owoców daktylowca. Daktylowce to jedne z najstarszych drzew owocowych na świecie. Syrop ma karminowy kolor i przypomina konsystencją miód. W rzeczywistości jest to zagęszczony sok, który pozyskuje się ze świeżych owoców palmy daktylowej. Wyróżnia się bardzo słodkim smakiem, dlatego stanowi naturalny zamiennik cukru. Można go stosować do słodzenia porannej herbaty czy kawy, a także do wypieku ciast, polewania naleśników oraz urozmaicenia kolorowych sałatek.

Syrop jabłkowy powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania ekologicznego soku z jabłek. Syrop zachwyci każdego, kto ceni sobie zrównoważoną słodycz. Wyróżnia się jasną barwą i soczystym, słodkim smakiem świeżych jabłek. Syrop jest bardzo wydajny i ma szerokie zastosowanie, co czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym. Orzeźwiający syrop idealnie pasuje do lemoniady, napojów gazowanych, koktajli, herbat i smoothies. To świetny zamiennik cukru.

Syrop orkiszowy to prawdziwa gratka dla poszukiwaczy nowych smaków. Pozyskiwany jest z ekologicznego orkiszu. Charakteryzuje się intensywną pomarańczową barwą, a smakiem przypomina aromatyczny miód. Świetnie sprawdza się jako alternatywa dla klasycznych produktów słodzących (jako zamiennik cukru), a także składnik deserów i słodkich wypieków.

Syrop ryżowy reVito pozyskiwany jest z ekologicznych ziaren ryżu. Składa się z łatwo przyswajalnych  węglowodanów, głównie glukozy. Świetny jako polewa do naleśników, wafli, gofrów, lodów i innych smakołyków na ciepło i zimno. Syrop ryżowy dobrze sprawdzi się również jako jeden ze składników dressingów sałatkowych i może być używany do wypieku ciast. Charakteryzuje się łagodnym i subtelnym smakiem, dlatego ma tak wszechstronne zastosowanie. Jest świetnym zamiennikiem cukru.

Syrop z agawy jasny i ciemny to doskonały zamiennik tradycyjnego, białego cukru. Pozyskiwane są z liści agawy, pochodzących z upraw ekologicznych. Charakteryzują się dwa razy wyższą słodkością w porównaniu do klasycznego cukru i mają przyjemny, lekko karmelowy smak, porównywalny z miodem. Naturalny syrop z agawy jest idealny do kawy, dla wzmocnienia jej aromatu i smaku. Syrop świetnie sprawdza się również jako składnik koktajli, wypieków, deserów i słodkich śniadań.

Tagi:
Data dodania: 13.07.2022